Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін пригадав Тимошенко у Ялті, а Медведєв відбив телеграму Ющенку

Середа, 30 грудня 2009, 10:39
 

Президент Росії Дмитро Медведєв привітав українського колегу Віктора Ющенка з наступаючим Новим роком.

Про це повідомила в середу прес-служба Кремля.

"Конструктивна взаємовигідна співпраця між нашими країнами в дусі багатовікових традицій дружби відповідає довгостроковим інтересам народів Росії та України", - підкреслив Медведєв у привітанні.

У свою чергу прем'єр Володимир Путін привітав прем'єра Юлію Тимошенко.

"З теплотою згадую нещодавні переговори з Вами в Ялті. Розраховую, що й у майбутньому році уряди Росії й України продовжать активно працювати над реалізацією великих спільних проектів в інтересах народів наших країн", - говориться в його листі.

У свою чергу НАК "Нафтогаз України" направив привітання російському "Газпрому" з наступаючим Новим роком і Різдвом.

"Газпром" і "Нафтогаз України" відіграють найважливішу роль у справі забезпечення енергетичної безпеки всього Євразійського континенту. Завдяки професійній, відповідальній і злагодженій роботі трудових колективів та менеджменту наших компаній створені умови для сталого розвитку економік десятків європейських країн, забезпечені теплом і енергією будинки мільйонів громадян", - йдеться у привітанні.

"Ми впевнені, що і надалі колективи "Нафтогазу" і "Газпрому" збережуть взаємовигідні, партнерські і дружні відносини. Адже успіхи у нашій спільній роботі безпосередньо залежать від високого ступеня довіри, взаєморозуміння і взаємодопомоги", - сказано у ньому.

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...