Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обурює син Януковича в парламенті. Про своїх вона забула?

П'ятниця, 4 грудня 2009, 22:10

Прем'єр міністр Юлія Тимошенко обурена, що Віктор Янукович провів свого сина до парламенту.

Про це вона заявила в ефірі "Великої політики" на каналі Інтер.

"Коли дивишся, що діти людей, які в житті бізнесом не займалися, а з папами в парламент попроходили. Хто дозволив лідеру партії регіонів затягувати синів у парламент. Вони що заслужили це у народу? Добилися цього своїм авторитетом?", - запитала вона.

"А чому в іншій фракції брати?", - додала вона, маючи на увазі Петра Ющенка, брата президента.

На запитання, що у фракції БЮТ немає родичів, Тимошенко запевнила: "У моїх жодного родича на будь-якій посаді, в будь-якому списку – обласному, районному, ніякому немає. Тому що для мене принцип".

Як відомо, заступник міністра юстиції за квотою БЮТ Євген Корнійчук є зятем Василя Онопенка, голови ВСУ, одного із засновників БЮТ.

Депутат БЮТ Евеліна Шишкіна є донькою Віктора Шишкіна, судді КС. У 2007 членом ЦВК обрана Юлія Швець — донька народного депутата від БЮТу Віктора Швеця.

Син Ольги Трегубової, помічниці Тимошенко став у 2007 році депутатом від БЮТ. Донька міністра соцполітики Людмили Денисової займає високу посаду в Криму.

За списком БЮТ до парламенту обиралися брати Буряки.

Що стосується бізнесменів у її фракції, то Тимошенко заявила, що на відміну від Партії регіонів, де бізнес є господарем фракції, у неї "бізнес на "птичьих правах".

"А політику веду я і ті політики, які довели своє чесне ім'я. Бізнес не впливає на мої рішення, бо вони для мене настільки цінні, як майбутнє України", - додала прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування