Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич відмовився від координації через "вибрики" БЮТ

П'ятниця, 22 січня 2010, 08:48

Депутат "НУ-НС" Роман Зварич склав із себе обов'язки координатора парламентської більшості з роботи з законопроектами.

Про це він оголосив на закритому засіданні групи народних депутатів фракції "Наша Україна - Народна самооборона" у четвер увечері, пише "Комерсант-Україна".

За інформацією газети, приводом для такого рішення стало невиконання фракцією БЮТ домовленостей про ухвалення законопроектів авторства представників НУ-НС.

При цьому нового координатора депутати призначати не стали.

"До виборів президента це неактуальне питання. Усе одно нічого не голосується так, як вирішує координаційна рада коаліції", - заявив Олександр Бондар (НУ-НС).

"У нашій фракції вже давно кожен сам ухвалює рішення, як поводитися щодо того чи іншого законопроекту", - додав "нунсівець" Віктор Тополов.

У фракції БЮТ до рішення Зварича поставилися з розумінням.

"Роман Зварич досить добре налагодив роботу з підготовки законопроектів до розгляду. На координаційній раді збиралися представники фракцій коаліції і профільних міністерств", - сказав Валерій Писаренко.

"Є тільки одна проблема - ці рішення ніким не виконуються. Очевидно, йому (Зваричу) давно треба було це зробити, оскільки зусиль докладається багато, а вирішальну роль при голосуваннях грає політика", - додав бютівець.

За словами Писаренка, порушником спільних домовленостей є пропрезидентська частина фракції НУ-НС, а також - в останні дні - представники фракції блоку Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: