Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова "виборчого" суду поставив регіоналам ультиматум, але ті й не посунулися

Середа, 27 січня 2010, 14:57

Голова Київського апеляційного адмінсуду припинить виконання своїх обов'язків і покине робоче місце, якщо депутати ПР негайно не залишать його приймальню.

Про це голова КААС Анатолій Денисов сказав особисто "регіоналам" Валерію Бондику й Ельбрусу Тедеєву в присутності журналістів, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

За словами Денисова, присутність у його приймальні народних депутатів не дає йому можливості належним чином виконувати роботу.

У свою чергу, Бондик заявив, що не вважає свою поведінку втручанням у роботу суду.

І додав, що з суду він і його колеги іти не збираються, а якщо голова суду все ж таки закриє службовий кабінет, то вони чергуватимуть у коридорі.

Пояснюючи журналістам причини появи депутатів у суді, Бондик зазначив, що КААС порушує законодавство, оскільки в цьому суді не функціонує система автоматичного розподілу справ між суддями, яка мала застосовуватися з 1 січня цього року.

На запитання, чи пов'язане перебування регіоналів у суді з виборами президента, Бондик визнав, що значною мірою пов'язане.

"Регіонал" сказав, що в разі потреби готовий чергувати в КААС аж до дня голосування 7 лютого.

Водночас, Бондик спростовує, що поява депутатів від Партії регіонів у кабінеті голови КААС у середу пов'язане з розглядом цього дня справи за позовом кандидата в президенти, лідера "регіоналів" Віктора Януковича проти кандидата Юлії Тимошенко (про незаконну агітацію).

"Ні, це абсолютно не пов'язане з цією справою. Ми не є сторонами у справі", - сказав депутат-регіонал.

Як відомо, у середу, 27 січня, голова КААС Денисов заявив, що два депутати від Партії регіонів "окупували" його приймальню.

За його словами, вони зажадали від нього "розпис" по суддях справ, пов'язаних із виборами президента України, і заявили про намір чергувати у суді до 2-го туру президентських виборів 7 лютого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування