Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко забула заплатити за "Ідеальну країну"

Середа, 6 січня 2010, 17:33
"Інтернет партія України" купила домен проекту лідера БЮТ Юлії Тимошенко "Ідеальна Країна".

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Мабуть, вся Україна пам'ятає грандіозний проект Тимошенко під назвою "Ідеальна Країна". Його мету прем'єр окреслила приблизно так - об'єднання інтелекту нашого народу і влади", - йдеться у повідомленні.

"Для зв'язку громадськості з тими, хто вершить закони, була створена інтернет-платформа - сайт kraina.org.ua", - зазначили в партії.
 
Прес-служба нагадала, що 15 жовтня 2009 у Львові перед пресою Тимошенко "згадала про свою "Ідеальну країну", і запевнила всіх, що не забула про своє дітище".

"Я не забула про "Ідеальну країну" і не покинула її. Я обіцяю що доведу цей проект до логічного і результативного завершення, а тому нам разом з вами ще треба буде пройти шлях від "Ідеальної країни" до ідеальної країни", - процитували в "Інтернет партії" слова прем'єра.

"Але тут же Тимошенко чи то забула, чи то не вважала за потрібне заплатити за продовження роботи домену своєї kraina.org.ua. Таким чином, сайт став доступний для купівлі будь-якому користувачу Інтернету", - підкреслила прес-служба.

В партії зазначили, що "в останні роки сайт був у занедбаному стані".

Прес-служба повідомила, що домен купили лідер "Інтернет партії" Дмитро Голубов і активіст Андрій Терещенко.

"Тепер домен належить їм. Поки сайт не працює. Перш за все, тому що за його допомогою партія вирішила донести до БЮТ своє прохання зняти з розгляду проект постанови про скасування податку на Інтернет", - заявили в партії.

"Голубов вважає, що сама ідея проекту "цікава, якщо її довести до логічного завершення", - повідомила прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування