Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США поки не знають, чи потягне Янукович Україну до Росії

Середа, 10 лютого 2010, 22:13
У США поки не прогнозують політику України після можливого оголошення президентом Віктора Януковича.

Про це заявив речник Держдепартаменту США Філіп Краулі, повідомляє Голос Америки.

Відповідаючи на питання, чи не потягне Янукович Україну ближче до Росії, він заявив, що США не поспішають робити такий прогноз.

Речник додав, що "слід дочекатися офіційних результатів і тоді ми отримаємо краще уявлення про те, як виглядатиме майбутня політика України". 

"Сполучені Штати віддають належне українському народу за проведення 7 лютого другого туру президентських виборів. За попередніми висновками, міжнародні спостерігачі, назвали вибори конструктивними та дали їм позитивну оцінку", - зазначив Краулі.

"На цих виборах була можливість робити чіткий вибір між кандидатами у спокійній атмосфері, і ЗМІ вільно могли висвітлювати вибори", - вважають у Держдепі США.

"Ми вітаємо той факт, що явка виборців була високою і вважаємо, що це черговий крок у напрямку зміцнення української демократії", - додав він.

Як відомо, згідно з попередніми даними ЦВК, у другому турі президентських виборів переміг Віктор Янукович, який набрав 48,95% голосів виборців. За Юлію Тимошенко проголосували 45,47% виборців. Не підтримали жодного кандидата - 4,36%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: