Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков: Тимошенко намагається порушити принципи демократії

Четвер, 11 лютого 2010, 10:26

Заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков звинувачує Юлію Тимошенко в спробі порушити принципи демократії.

"Тимошенко намагається порушити ті принципи демократії, які вона нібито підтримувала останні 5 років", - заявив він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Вона і її команда вдаються до протестів і дій у судах, щоб створити неправильне враження про те, що вибори не були чесними й вільними", - зазначив Колесніков.

"Усе світове співтовариство визнало ці вибори не тільки чесними і вільними, але й демократичними. Якщо Тимошенко вирішить не визнавати результати виборів, це означатиме порушення нею демократичних принципів", - заявив він.

Колесніков зазначив, що "БЮТ спрямував до суду понад 17 справ про порушення, нібито допущені в ході виборів з боку Партії регіонів" - і "програв усі ці 17 справ".

"Ці справи не мали судової перспективи, оскільки не ґрунтуються на фактах, а можливі неточності не справили суттєвого впливу на результати виборів", - сказав "регіонал".

На думку Колеснікова, "Тимошенко намагається створити невірне враження про результати виборів, тому що не хоче визнавати їх".

"Вона повинна припинити ці брехливі дії і прийняти те, за що проголосував народ України, - Віктор Янукович здобув перемогу на цих виборах", - заявив він.

"Вибори завершилися, і зараз найголовніше - об'єднати країну й почати необхідні реформи для того, щоб захистити наших людей і вивести економіку України з кризи", - наголосив Колесніков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: