Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скаржиться, що потрапила під машину і більше нікуди не піде

Субота, 20 лютого 2010, 09:53

Юлія Тимошенко не буде звертатися у Верховний суд після відкликання позову з ВАСУ.

"Це не передбачено законом", - сказала вона, відповідаючи на питання у перерві засідання Вищого адміністративного суду, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Як кандидат у президенти я зіштовхнулася з машиною, що працює далеко не на підставах правосуддя", - заявила вона журналістам у перерві засідання ВАСУ в суботу. 

Тимошенко охарактеризувала розгляд її позову у ВАСУ як "дійство, що зовсім не нагадує правосуддя".

"Буде очевидним, що якщо вони без нашої участі продовжать розгляд цього питання, це буде означати, що за будь-яких обставин вони хочуть освятити цю фальсифікацію і зробити так, щоб вона була законною", - підкреслила вона.   

Як повідомлялося, у п'ятницю почалося засідання Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) за позовом Юлії Тимошенко до Центральної виборчої комісії, що 14 лютого оголосила переможцем президентських виборів Віктора Януковича.

 У позові Тимошенко вказала, що результати другого туру президентських виборів повинні бути визнані недійсними, а Центральна виборча комісія повинна прийняти рішення про призначення повторного голосування.

Як відомо, правовідносини, що пов'язані з виборчим процесом і референдумом, розглядаються тільки у Вищому адміністративному суді України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування