Тимошенко розповіла баронесі з ЄС, що бачить лише один шлях (Фото)

Четвер, 25 лютого 2010, 12:30


Прем’єр Юлія Тимошенко зустрілася з верховним представником Євросоюзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон.

Під час цієї зустрічі в четвер вони обговорили поглиблення співпраці між Україною та ЄС, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

"Наша команда бачить тільки один шлях – це шлях європейської інтеграції, який починається з побудови європейських цінностей та стандартів в Україні", - сказала чинний прем’єр.

У свою чергу, Ештон зазначила, що завжди чітко заявляла про підтримку тих країн, які знаходяться у сусідстві з Євросоюзом, включаючи й Україну.

"Я знаю, що уже ведеться діалог, зокрема, про створення зони вільної торгівлі, про укладення угоди про асоціацію, але для нас важливо обговорити, як поглибити нашу співпрацю", - зазначила баронеса Ештон.

Представник Євросоюзу відзначила важливість цієї зустрічі з Тимошенко.

"Я надзвичайно ціную можливість зустрітися з Вами та започаткувати наш перший діалог щодо того, яким чином Європейський Союз може допомогти Україні", - наголосила Ештон.

Фото Олександра Прокопенка, прес-служба Тимошенко

Тимошенко, в свою чергу, привітала її зі вступом на посаду Верховного представника ЄС із питань зовнішньої політики і політики безпеки.

"Я хочу побажати Вам великих успіхів, тому що велика робота сьогодні потрібна і у Європейському Союзі, і в усьому європейському регіоні", - зазначила прем’єр.

 

Як відомо, у четвер із Ештон говорив і новий президент України Віктор Янукович, який у день своєї інавгурації проводить зустрічі з представниками інших країн, які прибули на цей захід. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: