Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович роздаватиме скромні "Сузукі" за медалі

Середа, 3 лютого 2010, 21:09
Партія регіонів обіцяє нагородити кожного українського олімпійця-медаліста автомобілем "Сузукі".

Про це йдеться у зверненні лідера регіоналів Віктора Януковича до учасників ХХІ зимових Олімпійських ігор, яке оприлюднила прес-служба партії.

"Це буде від нас для кожного медаліста скромний подарунок", - зазначив він.

"Ми знайдемо надійних спонсорів та партнерів для національних федерацій з різних видів спорту", - наголосив лідер регіоналів.

"Ви стоїте на порозі нових випробувань. Звичайно, цьому передувала тривала, копітка і наполеглива праця великого колективу однодумців та високопрофесійних фахівців", - заявив Янукович.

Він також зазначив, що розділяє "стурбованість стосовно втрачених позицій щодо зміцнення матеріально-технічної бази, призупинення фінансування галузевих програм, скорочення видатків у держбюджеті, закриття дитячо-юнацьких спортивних шкіл".

"Я глибоко переконаний, що найкращі часи нас чекають попереду. Ми повернемо повагу до спортсменів, тренерів та фахівців сфери фізичної культури і спорту", - йдеться у зверненні лідера регіоналів.

"У найближчі роки розпочнемо реконструкцію існуючих баз олімпійської підготовки та розширимо перелік закріплених за ними видів спорту", - наголосив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: