Нові виборчі "правила гри" остаточно набули чинності

П'ятниця, 5 лютого 2010, 08:19

Газета "Голос України" опублікувала закон про внесення змін до закону про вибори президента (щодо організації роботи виборчих комісій).

Таким чином, дані зміни набули чинності.

Цей закон, запропонований "регіоналами", був ухвалений Верховною Радою на позачерговому засіданні 3 лютого і підписаний президентом Віктором Ющенком 4 лютого.

Перед тим кандидат у президенти, прем'єр Юлія Тимошенко просила застосувати вето до даного закону, стверджуючи, що він може призвести до зриву виборів нового президента.

Щоб закон набув чинності він має бути опублікований у парламентській газеті "Голос Україна" чи у "Відомостях Верховної Ради", чи в газеті "Урядовий кур'єр".

Напередодні виходу даного номера "Голосу України" співвласник друкарні, яка друкує цю газету, Олег Свірко запевнив, що перешкод роботі підприємства немає.

За його словами, на території підприємства в четвер не виникало жодних позаштатних ситуацій і воно працює в звичайному режимі.

"Жодних позаштатних ситуацій на друкарні не було", - заявив він, цитують "Українські новини".

Свірко зазначив, що в друкарню приїжджали депутати Верховної Ради від фракції Партії регіонів Василь Горбаль і Владислав Лук'янов, оскільки, за їхньою інформацією, нібито очікувалися якісь провокації.

Але після того, як депутати переконалися, що друкарня працює нормально, вони виїхали, сказав Свірко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News