Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шаповал не знає про "заселення" регіоналів у "комунальну квартиру" ЦВК

Неділя, 7 лютого 2010, 10:41

Голові ЦВК Володимиру Шаповалу не відомо про перебування депутатів від Партії регіонів у приміщенні Центрвиборчкому.

Про це він заявив на брифінгу у неділю, коментуючи інформацію про те, що депутати-"регіонали" зночі "оселилися" у Центральній виборчій комісії.

"Ми маємо один клопіт. Будемо так говорити, у нас тут "комунальна квартира" - співмешканцями у цій комуналці є два комітети Верховної Ради. Комітет, який очолює Тетяна Бахтєєва і Ганна Герман (обидві - депутати фракції ПР). Можливо, там хтось знаходиться в цей момент", - сказав Шаповал.

"Я чесно не маю такої інформації... я тут чесно не планував ночувати всю ніч і не ночував. Якщо хтось із депутатів ночує в комітеті, то це їхній вибір", - сказав голова ЦВК.

"Я не маю, повторюю, такої інформації, хоча був би здивований, якщо б люди не знайшли собі кращого місця, де переночувати", - додав він.

Шаповал зазначив, що через ці два комітети "створюється тиснява для ЦВК", тому найближчим часом це питання буде вирішене".

"Уже на наступних виборах народні депутати в приміщенні на Лесі Українки ночувати не будуть сто відсотків. Я свій кабінет в оренду здавати не буду для таких цілей", - сказав Шаповал.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: