Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова ЦВК каже, що голосування почалося, і все спокійно

Неділя, 7 лютого 2010, 10:57
 Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал заявляє, що голосування як по Україні, так і на закордонних виборчих дільницях проходить спокійно, і сподівається, що  робота комісій здійснюється згідно з законодавством.

Про це він скакав під час брифінгу у неділю.

"Повторне голосування на виборах президента почалось о 8 годині ранку. У нас сьогодні в комісії о 8 ранку розпочалося засідання, де було прийняте роз'яснення з окремих питань організації роботи дільничних виборчих комісії, і це питання оперативному режимі електронною поштою було передано всім окружним комісіям з метою, щоб вони довели це до дільничних виборчих комісій. Сподіваюсь, що саме так, воно і є", - сказав Шаповал.

За його словами, попри окремі непорозуміння з бракованими бюлетенями, про які писали ЗМІ,  масового характеру це не має.

"Щодо зіпсованих бюлетенів на даний момент у ЦВК немає інформації про те, що такі випадки мають якийсь масштабний характер. Будемо вважати і сподіватися, що такі випадки були лише випадками", - сказав Шаповал.

Водночас він наголосив, що "будь-яка масштабна робота супроводжується помилками, і враховуючи, в яких умовах працював ДП " Поліграфкомбінат "Україна", я думаю, що ці помилки були майже об'єктивні".

Шаповал також додав, що всі виборчі дільниці відкрилися і працюють в нормальному режимі.

"Раніше виборчі дільниці відкрилися в Австралії, Сінгапурі, Таїланді Японії. Вони відкриті і працюють в належному режимі. В Україні станом на 10 годину до нас дійшла інформація від 190 ОВК. На всіх виборчих дільницях дільничні комісії розпочали роботу", - сказав голова ЦВК.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: