Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали "забили" місце під ЦВК і Банковою

Неділя, 7 лютого 2010, 12:37
 Партія регіонів у понеділок проведе акцію перед будівлею ЦВК, у якій запланована участь 50 тисяч прихильників партії.

Про це на прес-конференції в неділю заявив начальник департаменту громадської безпеки МВС Володимир Маєвський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, 3 лютого в Київську міськадміністрацію була подана заявка від виборчого штабу Партії регіонів по проведенню акції з 9.00 8 лютого.

"Є інформація про те, що сьогодні (у неділю) виїжджають деякі автобуси з регіонів із громадянами, що будуть брати участь у цій акції", - підкреслив Маєвський.

Він додав, що на даний час у санаторіях і базах відпочинку Києва і Київської області знаходиться близько 3 тисяч осіб. Ці люди, зокрема, беруть участь в акціях, що проходять у даний час у Києві.

Маєвський заявив, що міліція контролює інформацію щодо кількості людей, що приїдуть у Київ, і на випадок збільшення такої кількості задіюватиме резерви.

Водночас під будинком Секретаріату президента по вул. Лютеранській і на спуску з вул. Банкової до площі Франка також стоять сині намети, без будь-якої символіки. Але на руках людей міцної статури, які чергують в цих наметах, одягнуті стрічки з білими написами "Янукович - вибір 2010".

Близько 20 наметів стоять по вул Лютеранській поряд із Банковою 
 
 
На руках людей, що чергують біля наметів висять стрічки з написом "Янукович - вибір 2010" 
Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: