Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони": постанову ЦВК про голосування вдома "воскресили"

Неділя, 7 лютого 2010, 18:44

Ухвала суду про скасування рішення Центрвиборчкому про голосування вдома не підлягає виконанню.

Про це заявив регіонал Сергій Ківалов, повідомляє його прес-служба.

"Вищий адміністративний суд призупинив виконання відповідної незаконної постанови Київського апеляційного адміністративного суду", - йдеться у повідомленні.

"Постанова ЦВК від 7 лютого 2010 обов'язкова до виконання - голосування виборців за межами приміщення для голосування має бути організовано не менш як двома членами дільничних виборчкомів", - підкреслив Ківалов.

Пізніше прес-служба Ківалова повідомила, що Київський апеляційний адміністративний суд визнав законним положення постанови ЦВК, яким було встановлено, що голосування за межами приміщень для голосування організовують не менш як двома членами дільничної виборчої комісії.

"Таким чином, норма про те, що голосування на дому повинно бути організовано не менш як двома членами виборчої комісії, є обов'язковим і підлягає виконанню на території всієї України", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, раніше КААС скасував постанову ЦВК в частині, яка передбачала, що голосування виборців за межами приміщення для голосування організовують не менше двох членів дільничних виборчкомів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...