Онук Бандери пропонує Януковичу обмін

Понеділок, 15 березня 2010, 11:46

Онук лідера ОУН Степана Бандери готовий повернути звання Герой України, надане його діду в обмін на те, що нинішній президент Віктор Янукович відмовиться від Межигір’я.

Таку угоду пропонує Степан Бандера-молодший у своєму блозі.

"От моя пропозиція: я повертаю нагороду Героя Україні, якщо ви віддасте Межигір’я, яке ви отримали від Ющенка. Я думаю, що подарунки, які ми отримали від Ющенка, вартують приблизно однаково", - пише Бандера-молодший.

Він також додав, що мовляв чув про те, що ця нагорода викликає деякі проблеми в Москві і що "Газпром може підняти ціну на газ, якщо не буде скасовано указ про нагородження до 9 травня".

"Я також чув, що польський політик погрожує Україні, що вона не стане членом ЄС, якщо не забере нагороду", - додав він.

"Якщо я поверну нагороду, Україна матиме дешевшу ціну на газ від Росії та угоду про вільну торгівлю з ЄС, яке вартує десятки мільйонів евро. Ваша власність також вартує десятки мільйонів евро. Разом ми зможемо поповнити державний бюджет і допоможемо здійснити виплати лікарям та вчителям, можливо ще і виплатити пенсій", - пише Бандера-молодший.

"Що скажете? Дайте мені знати місце і час для обміну, і я там буду. Я буду з золотою зіркою на грудях", - додає онук Степана Бандери.

Після листа Бандера-молодший зазначає, що написав його в іронічній формі, щоб показати всю абсурдність дебатів навколо його діда, який був вбитий понад 50 років тому.

"Але ніхто схоже не переймається реальним станом речей в Україні. Резиденція Межигір’я - не поодинокий приклад корупції", - зазначає він в блозі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування