Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина почали виправдовуватися: "Ми не збираємося бути фоном"

Вівторок, 2 березня 2010, 13:22

Блок Литвина заявляє, що не буде надалі "підтримувати непрофесійність урядовців".

"Ми категорично проти зіштовхування (свідомого чи несвідомого) країни у безодню. Не збираємось виконувати чиєсь бажання, бути фоном, який би освячував війну", - сказано у заяві Блоку Литвина.

"Ми не поділяємо лінію поведінки, коли хтось "великий і могутній" сприймає інші фракції як якийсь доважок, як статистів. А таке ставлення проглядається дедалі виразніше", - заявляють депутати.

У Блоці Литвина також зазначають, що вони "робили все для того, щоб забезпечити його працездатність".

"Однак підтримувати непрофесійність урядовців і одночасно бути учасниками бойових політичних дій у мирний час ми не збираємось. Те, що шкодить країні і людям, – для нас чуже", - сказано у заяві.

У Блоці Литвина також заявили, що з ними не радилися і не консультувалися, "заявляючи про опозиційність".

"Рівно ж, як не цікавилися нашою думкою, коли півроку тому домовлялися за нашими спинами про створення коаліції з Партією регіонів, спільно готували і солідарно приймали одіозний закон про вибори президента", - сказано у заяві.

Фракція Блоку Литвина заявляє, що "буде і далі відстоювати відкриту конструктивну позицію в інтересах людей, що визначено нашими програмними засадами".

"Ми рішуче закликаємо всіх усвідомити необхідність негайного припинення гри в державу і гри з державою", - сказано у заяві. 

Депутати Блоку Литвина також розкритикували невизнання Юлією Тимошенко президента Віктора Януковича.

"...Кандидат, який за результатами президентських виборів посів друге місце, публічно заявляє, що не визнає президента. Що далі? Остаточна руйнація державного механізму? Сповзання до колапсу і перехід України в розряд держав, що не відбулися?", - заявили вони.

"Припускаємо, що політик може не визнавати чинного президента. Але ж до чого призведе невизнання його чинним прем’єр-міністром?", - сказано у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: