Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров готує підґрунтя Медведєву і радіє, що йому пропонують лізти у вікно

Середа, 24 березня 2010, 09:46

Прем'єр Микола Азаров їде до Москви з намірами підготувати ґрунт до травневого візиту президента Росії Дмитра Медведєва в Україну.

Про це він заявив в середу, відкриваючи засідання уряду.

"У травні очікується візит президента Російської Федерації Дмитра Медведєва. За останній рік товарообіг між Україною та Росією значно скоротився, тому ми повинні докласти зусиль для відновлення та розширення відносин", - сказав він.

За словами Азарова, уряд починає роботу з підготовки широкого спектру двосторонніх угод, і його зустріч з Путіним стосуватиметься і цих питань.

"Буде створена робоча група, яка повинна внести конкретні пропозиції для затвердження на найближчому засіданні уряду. Загальний контроль покладається на першого віце-прем'єра Клюєва", - зазначив Азаров.

"Хочу підкреслити, що світ дуже позитивно сприйняв початок нашої роботи, очікування великі. Як вчора сказав мені заступник міністра фінансів США Крістофер Смарт: "Вікно можливостей для України сьогодні відчинено навстіж". Тому ми не маємо права змарнувати таке позитивне ставлення до України і не скористатися можливостями", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: