Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російська опозиція впевнена, що тепер в Росії не залишиться "останніх свобод"

Вівторок, 30 березня 2010, 11:31

Російський опозиціонер Едуард Лимонов вважає, що теракти в московському метро можуть стати приводом для скасування "останніх свобод" у Росії.

Таку думку він висловив в інтерв`ю Уніан.

"В результаті терактів влада, напевно, спробує закрутити гайки. Подивимося, що вони робитимуть найближчими днями", - наголосив він.

"Ймовірно, заборонять спочатку масові збори громадян, оскільки по країні спостерігається зростання протестних настроїв – від Калінінграда до Владивостока, та і "Стратегія-31" у самій Москві їх дуже непокоїть", - сказав Лимонов.

На думку Лимонова, боротьба з тероризмом, заявлена Володимиром Путіним 11 років тому, не увінчалася успіхом.

"Терористи через свою примху та у міру необхідності висаджують в повітря російські міста. А коли вони цього не роблять, то тільки тому, мабуть, що не бачать в цьому необхідності, – у якийсь окремо взятий момент", - вважає він.

"Створені для боротьби з терористами центр "Е" і центр "Т" і горезвісне ФСБ опікуються переслідуванням політичних супротивників влади, тому їм нема коли ловити терористів. Вони не укорінилися в середовище терористів, у них немає агентурної мережі, коротше – країна беззахисна за такого розуміння безпеки", - наголосив Лимонов.

За його словами, цілком ймовірно, що шахидки, якщо їх зможуть "зібрати по частинах" і упізнати, будуть родом з Північного Кавказу, однак залишається питання: хто їх так професійно, з дистанцією у півгодини використовував у Москві і з якою метою.

"Боротьба з тероризмом – хороший залізобетонний мотив, щоб скасувати останні свободи, які у нас залишилися", - вважає Лимонов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування