Губський заради землі влаштує віртуальний розкол БЮТ?

Вівторок, 30 березня 2010, 13:15

Бютівець Богдан Губський домовився про співпрацю з київським губернатором Анатолієм Присяжнюком.

Про це УНІАН повідомило джерело в Київській облраді.

За його словами, у вівторок на сесії Київської обласної ради буде проведено зміну керівництва та створено так звану “опозицію”, що співпрацюватиме з владою.

Це станеться через віртуальний розкол фракції БЮТ.

Зокрема, розповіло джерело, нинішній голова облради, представник БЮТу Володимир Майбоженко подає у відставку.

На його місце обирається нинішній перший заступник голови облради Олександр Качний, який став депутатом за списком Соціалістичної партії України. У свою чергу, першим заступником голови обирається бютівець Володимир Воєводін (екс-голова Держкомзему України), заступником стає ще один бютівець - Юрій Павлов.

"В результаті, - каже співрозмовник агентства, - на Київщині чітко реалізується домовленість про майбутню співпрацю між новопризначеним губернатором Анатолієм Присяжнюком та Богданом Губським (народний депутат від БЮТ), який протягом всіх останніх років контролює фракцію БЮТ в облраді".

"Тому і створюється видимість розколу: частина фракції переходить в опозицію, частина "продається" владі, а в результаті реально "кукловодом" і опозиційної, і провладної частини фракції буде одна й та ж людина. На практиці це означатиме, що тисячі гектарів наддорогої пристоличної землі будуть благополучно "дерибанитись", а так звана опозиція нібито протестуватиме", - сказав співрозмовник.

"На наступних же виборах ця сама частина піаритиметься на своїх нібито протестах, аби знову пройти до облради і знову відтворювати імітацію захисту прав трудящих задля "дерибану" землі".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News