Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров відмовив урядовцям Тимошенко

Четвер, 15 квітня 2010, 16:25
 

Кабмін відмовив членам опозиційного уряду у проханні щодо їх допуску на  свої засідання.

Про це йдеться в листі за підписом міністра кабміну Анатолія Толстоухова, розданому серед інших документів на засіданні опозиційного уряду в четвер.

За словами Толстоухова, члени опозиційного кабміну, згідно з регламентом, не мають повноважень бути присутніми на засіданні уряду.

"Повноваження опозиційного уряду визначені статтею 72 закону про регламент. До таких повноважень віднесено, зокрема, отримання за відповідним запитом від кабміну інформації та копій прийнятих ним актів, здійснення моніторингу діяльності уряду та контролю за розробленням і виконанням державного бюджету", - йдеться в листі.

"Зазначеною статтею на кабінет міністрів не покладено обв'язок щодо надсилання опозиційному уряду порядку денного засідання разом з відповідними матеріалами, а також не передбачена можливість участі його представника у засіданнях кабінету міністрів", - зазначається у відповіді.

На початку квітня тіньовий уряд звернувся до уряду з проханням забезпечити присутність своїх представників на засіданні кабінету міністрів.

Крім того, на засіданні опозиційного уряду у четвер було ухвалено рішення запросити на наступну пленарну п'ятницю самого міністра Кабміну Анатолія Толстоухова, щоб він особисто (в рамках години запитань до уряду) пояснив, чому відмовив опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування