Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семиноженко вважає себе жертвою маніпуляцій

П'ятниця, 2 квітня 2010, 16:04

Віце-прем'єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко заявляє, що опозиція штучно нагнітає ситуацію навколо його висловлювання щодо ідеї союзу України, Росії і Білорусії.

"Впевнений, що нагнітання і умисне загострення цієї ситуації ініційоване деякими опозиційно налаштованими політиками з метою штучної дестабілізації діяльності уряду і влади в цілому", - заявив він, повідомляє прес-служба Семиноженка.

Віце-прем'єр вважає таку позицію "абсолютно неприпустимою" і висловлює занепокоєння щодо того, що його пряма мова "могла розглядатися як причина для провокаційних інтерпретацій і політтехнологічних маніпуляцій".

"Закликаю усіх політиків, представників експертної і журналістської спільноти до максимально зваженого і відповідального підходу до вибору проблем і питань, що пропонуються для загальносуспільного обговорення", - сказано у заяві.

Семиноженко також просить "всі дискусії навколо обговорення саме реакції аудиторії програми (Шустер live) щодо так званого союзу України, Росії і Білорусі вважати провокаційними і такими, що не мають жодного відношення до політики президента і дій Кабінету Міністрів".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування