Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС: Донецькому суду непідсудний указ про Бандеру

П'ятниця, 2 квітня 2010, 22:53
У НУНС вважають політичним замовленням рішення суду про скасування указу про присвоєння Степану Бандері звання Героя України.

Про це заявив заступник лідера фракції НУНС Тарас Стецьків.

"Рішення суду не правове, це було зрозуміло з самого початку. Суд не мав права навіть розглядати таке рішення. Донецькому суду не підсудні такого роду укази президента", - сказав депутат.

"Це рішення може бути легко оскаржено. Я думаю, що воно і буде оскаржено в судовому порядку", - підкреслив Стецьків.

Він назвав це рішення "політично заангажованим і політично мотивованим", додавши, що воно є "спробою дати псевдоюридичну можливість" чинному президенту Віктору Януковичу скасувати указ попереднього президента Віктора Ющенка.

"Це чиста політика. Політично заангажоване рішення, і з правової точки зору тут навіть нічого коментувати", - заявив Стецьків.

На його думку, не має значення, хто буде звертатися до суду з апеляцією з цього питання. Він також висловив упевненість, що це буде зроблено обов'язково.

"Це буде зроблено обов'язково. Чи зробить це онук Бандери, або зроблять це народні депутати, не має значення", - підкреслив Стецьків. На його переконання, це рішення Донецького суду "може бути легко скасовано будь-яким іншим судом".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...