Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція буде блокувати трибуну, щоб загальмувати "харківський пакт"

Четвер, 22 квітня 2010, 16:19

Опозиційні депутати у вівторок блокуватимуть трибуну Верховної Ради, щоб не допустити ратифікації харківських домовленостей президентів України та Росії.

Лідер групи "За Україну!" В'ячеслав Кириленко заявив, що його група разом з іншими опозиційними силами буде блокувати трибуну, щоб не допустити ратифікації "харківського пакту", підписаного Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим.

"Це рішення ми ухвалили після консультацій з опозиційними силами в парламенті", - сказав Кириленко, повідомляє прес-служба партії "За Україну!".

Він переконаний, що кожен опозиційний депутат особисто повинен взяти участь у блокуванні трибуни.

Кириленко нагадав, що партія "За Україну!" ініціює Національний рух опору проти дій влади, яка пішла на підписання "харківського пакту", а також закликає депутатів від БЮТ і НУНС, які стали учасниками "коаліції тушок", вийти із складу коаліції.

За словами Кириленка, у відповідь на заклик його політсили до місцевих рад "Тернопільська обласна рада уже дала свою оцінку антиукраїнським діям Януковича".

Як відомо, у середу, 21 квітня, Янукович і Медведєв досягли домовленостей щодо зниження ціни російського газу для України в обмін на угоду про подовження терміну оренди Чорноморським флотом РФ бази в Севастополі після 2017 року ще на 25 років.   

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: