Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко просить у Литвина куточок квартири, але попереджає, що чхатиме

Понеділок, 26 квітня 2010, 12:49
 

В БЮТ переконані, що після ратифікації угоди про ЧФ РФ в найближчі десять років у Криму буде проведено референдум щодо приєднання до Росії.

Про це заявив на брифінгу погоджувальної ради депутат БЮТ Олег Ляшко.

"Опозиція і парламентська і позапарламентська зробить все від себе залежне, аби не допустити питання ратифікації. Бо не дай бог ми це допустимо, і наслідки будуть очевидні", - сказав він.

"Через 5-10 років у Криму проведуть референдум по приєднанню до Росії. І 70% людей, які вже сьогодні мають російські паспорти, скажуть, що вони йдуть до Росії. І що ми тоді будемо робити?" - обурився він.

Окремо Ляшко зупинився на позиції "миротворця Литвина", який наполягає на тому, що Україна отримає чималу економічну вигоду від продовження оренди ЧФ.

"Я прошу вас, Володимире Михайловичу, дайте мені куточок своєї квартири на 25 років. Я буду платити оренду і навіть комунальні послуги за всю вашу квартиру", - сказав він,

"Але не ображайтесь, якщо я вночі буду там чхати, можливо повітря зіпсую вам, а на день Росії буду пісні співати патріотичні російські. От чи будете ви мене 25 років терпіти там? От це саме дає російський флот у Криму", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...