Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розігнав ради та комісії

Неділя, 4 квітня 2010, 10:51

Президент Віктор Янукович ліквідував національну конституційну раду.

Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.

Крім того, президент підписав укази про ліквідацію політичної ради при президенті, міжвідомчої комісії з питань підготовки до вступу в НАТО, національного центру з питань євроатлантичної інтеграції, нацкомісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі.

Також ліквідована рада з питань створення комплексу "Мистецький арсенал", нацрада з питань науки, інновацій та сталого розвитку, нацрада з питань фізичної культури і спорту, нацрада з питань становлення та розвитку молоді, нацрада з питань охорони здоров'я.

Крім того, Янукович ліквідував раду з питань етнонаціональної політики, нацраду з питань культури і духовності, нацкомісію із зміцнення демократії та утвердження верховенства права, консультативну раду з питань розвитку сільського господарства.

Підписаний також указ про ліквідацію робочої групи з опрацювання уніфікованих вимог щодо оцінки діяльності місцевих адміністрацій, комісії з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель.

Також Янукович ліквідував нацраду з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування, нацраду з питань благодійництва "Зігрій любов'ю дитину", міжвідомчу робочу групу з питань протидії корупції, координаційну раду з питань державної служби.

Крім того, ліквідована координаційна рада з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та наркоманії, координаційна рада з питань функціонування ринку цінних паперів в Україні, рада громадськості, експертна група з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних і кримінальних справах.

Також глава держави підписав укази про ліквідацію міжвідомчої робочої групи з питань ціноутворення на лікарські засоби, робочої групи з питань будівництва доступного житла, робочої групи з підготовки пропозицій щодо розвитку місцевого самоврядування.

Ліквідована також робоча група з розроблення концепції вдосконалення законодавства з питань приватизації, міжвідомча експертна група з питань розвитку ринків капіталу, міжвідомча робоча група з питань протидії контрабанді та порушенням митних правил.

Крім того, президент ліквідував комісію з розроблення проекту концепції реформування системи органів МВС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: