Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура реанімувала низку одіозних справ

Вівторок, 6 квітня 2010, 23:22
Генпрокуратурою скасована низка постанов про закриття кримінальних справ стосовно лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова.

Про це повідомив комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією на його запит заступник генпрокурора Віктор Пшонка.

Зокрема, як йдеться у відповіді представника ГПУ, відновлено розслідування кримінальної справи щодо хуліганства і нанесення тілесних ушкоджень учасникам мирного пікету, який відбувся біля будівлі Одеської облдержадміністрації 2 вересня 2007 року.

Таке рішення було ухвалено з урахуванням порушень органом розслідування "норм кримінально-процесуального законодавства", а також "вимог КПК України щодо всебічного, повного і об`єктивного дослідження обставин справи".

Відновлено також розслідування кримінальної справи "у зв`язку з неповнотою слідства" за фактом блокування автодороги Київ-Одеса в березні 2009 року за участю Маркова.

Крім того, прокуратурою Одеської області направлено для судового розслідування до Апеляційного суду Одеської області кримінальну справу з обвинувальним висновком, що була порушена за фактом нападу представниками охорони Маркова на працівників УСБУ в Одеській області.

Співробітниками прокуратури будуть також проведені додаткові перевірки діяльності компанії "Союз", яка належить Маркову, щодо порушень посадовцями експлуатації полігону твердих побутових відходів "Дальницькі кар`єри".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування