Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеський мер назвав Маркова "негідником з хворою психікою"

Середа, 7 квітня 2010, 18:10
Мер Одеси Едуард Гурвіц назвав лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова "людиною з хворою психікою".

Про це він сказав, коментуючи заяви Маркова про зв'язки одеського мера з чеченськими сепаратистами, які нібито мають місце.

"Подібну нісенітницю могла вигадати або людина з хворою психікою, або запеклий негідник. У даному випадку має місце і те і інше", - зазначив він.

"Загальновідомо, що я був у Чечні двічі - коли у складі офіційної української парламентської делегації був присутній на інавгурації президента Аслана Масхадова, і ще раз, коли до мене звернулися родичі будівельників з Кіровограда, які опинилися в чеченському полоні", - заявив мер Одеси.

"Тоді вдалося домовитися про їх звільнення, і ми вивезли з Чечні 34 особи. Ще раз підкреслю, всі мої контакти в Чечні мали офіційний характер, я зустрічався з представниками на той момент легітимної, визнаної РФ чеченської влади", - сказав Гурвіц.

"Пред'явити мені претензії з приводу минулого або майбутнього цих людей можуть тільки недоумки і провокатори", - додав він.

Разом з тим, Гурвіц не має наміру звертатися до суду у зв'язку з наклепом.

"Перекрутити ті події намагаються вже не вперше. І якби за безсоромну брехню у нас саджали у в'язницю, я б звернувся до суду. Але витрачати час на те, щоб почути вибачення з вуст нікчеми безглуздо", - сказав мер Одеси.

"Я не можу судитися з людьми, які брешуть десятиліттями - для цього доведеться оселитися в судах", - підсумував він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: