Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боделан з охороною повернувся в Одесу

П'ятниця, 9 квітня 2010, 14:35
 

Екс-мер Одеси Руслан Боделан прилетів у п'ятницю в Одесу.

Він в оточенні охорони у швидкому темпі пройшов через пасажирський термінал Одеського аеропорту і виїхав на автомобілі в невідомому напрямку, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Спілкуватися зі ЗМІ, як обіцяли організатори візиту Боделана в Одесу, колишній мер не став.

Зустрічали екс-мера як прихильники, так і супротивники. Серед прихильників були працівники апарата і начальники керувань Одеської міськради, що працювали при Боделані, а також одеські опозиційні політики.

 У 1998-2005 роках Боделан - міський голова Одеси. Після "помаранчевої революції" у 2005 році Боделан судом був позбавлений посади. Його місце зайняв нинішній мер Едуард Гурвіц.

Прокуратура Одеської області порушила щодо Боделана кримінальну справу по підозрі в зловживанні службовим становищем, а МВС оголосило його в розшук. У 2006 році Боделан одержав російське громадянство.

Раніше в повідомленні, розповсюдженому колишньою співробітницею прес-служби Боделана Іриною Долматовою про бажання колишнього одеського мера повернутися в місто, зазначалося, що це залежить від того, чи буде зняте з нього кримінальне обвинувачення.

Крім того, низка одеських ЗМІ поширила інформацію про те, що Боделан має намір відновити українське громадянство і членство в Партії регіонів.

Інтерфакс

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: