Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко шкода, що не можна розрізати депутата, і знайти там совість

Субота, 1 травня 2010, 22:37
 

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає "деспотією" погрози порушити справи проти опозиції за події у парламенті під час ратифікації угоди по Чорноморському флоту.

Про це вона заявила в інтерв'ю 5 каналу.

За її словами, "опозицію зараз ламають через коліно". "І один із засобів - кинути за грати. Це вивірений спосіб диктатур. І сьогодні Янукович починає це використовувати", - наголосила вона.

Тимошенко також заявила, що треба ще розібратися, хто використовував димові шашки - влада чи опозиція - бо вони чомусь займалися в секторі опозиції, а не президії чи Партії регіонів.

За її словами, опозиція лише намагалася захистити свої місця, щоб коаліція не змогла проголосувати чужими картками і набрати додаткові голоси.

На запитання, чому це не вдалося, Тимошенко заявила, що в демократичному таборі "давно працюють троянські коні, п'ята колона, яка відкриває ворота і запускає ворога у саме серце боротьби. Це було і під час парламентських виборів, і під час цих подій".

На зауваження, що там голосували і 9 депутатів БЮТ, Тимошенко заявила, що відповідає за 156 депутатів, які пройшли за її списком до парламенту.

"Так, декілька депутатів пішли за грошима, за посадами, які зрадили свою совість. Але, знаєте, в середні віки думали, що розрізавши людину, можна знайти її совість, душу. Насправді, ніякими хірургічними операціями не перевіриш, чи є в людини честь і совість, коли береш людину в список. Доти, доки вона не стане перед випробуваннями", - заявила Тимошенко.

Вона обурилась, що помічають тих, хто пішли, але не помічають тих, хто лишився і буде "чесно тримати удар".

На питання, чи  продовжить опозиція діяти силовими методами, Тимошенко сказала, що її "інтелігентні" депутати не можуть змагатися зі спеціально підготовленими людьми регіоналів.

Тимошенко також не бачить засобів, як меншість може перешкодити голосуванню більшості. За ї словами, протидіяти діям влади може лише народ, який вимагатиме дострокових виборів

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: