Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко "вкусила" потенційних партнерів, але чекає їх у Комітеті захисту

Вівторок, 11 травня 2010, 12:23

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що до кінця тижня опозиційні сили завершать об'єднання у Комітет захисту України.

Про це вона заявила, виступаючи на мітингу під стінами Верховної Ради у вівторок.

Коментуючи засідання організаційного комітету, яке відбулося у понеділок, вона сказала:

"Вийшли політичні лідери і почали зводити між собою рахунки, почали один одного принижувати - і потім брати час порадитися з чоловіками і дружинами, чи входити у Комітет захисту України".

"От сутність того, що відбувалося в політиці. Тому що той, хто беззастережно в перший день увійшов в Комітет захисту України, то це люди, які раніше служили Україні", - сказала Тимошенко.  

"Вони ніяких умов не ставлять, ні про яке лідерство питань не піднімають. І не піднімають питання про те, а з ким ми будемо дружити в Комітеті захисту", - зазначила вона.

"Я сподіваюся, що до кінця тижня ми зможемо завдяки цим високоповажним людям об'єднати всі політичні сили", - сказала лідер БЮТ

Крім того, вона наголосила: "Наша команда не коливається, не бере час на узгодження. Наша команда йде, коли треба, і захищає рідну державу".

Як відомо, низка політичних сил, громадських організацій та діячів у понеділок створили Народний Комітет захисту України.

Декларацію про його створення поки не підписали, зокрема, Арсеній Яценюк, В'ячеслав Кириленко, Анатолій Гриценко від своїх сил та керівництво "Нашої України", хоча останні й підтримали створення Комітету.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: