Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони": БЮТ апріорі хоче визнати аудит замовним

Неділя, 16 травня 2010, 18:30
Заяви БЮТ про замовний характер аудиту діяльності уряду Тимошенко є необґрунтованими.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Реакція представників БЮТ на проведення аудиту діяльності попереднього уряду свідчить про те, що результати перевірки будь-якою компанією з Заходу або Сходу, аудиторської або юридичної, апріорі пропонується визнати необ'єктивними, замовними і не відповідають реальному стану справ", - йдеться у заяві.

У партії підкреслили, що БЮТ не бере до уваги те, що перевірки тільки почалися і, отже, ставити під сумнів професіоналізм залучених фахівців немає жодних підстав.

Крім того, вважають у Партії регіонів, БЮТ не бере до уваги і те, що результати аудиту будуть оприлюднені, тому "Тимошенко разом з членами свого Кабміну буде мати можливість у разі необхідності спростувати висновки, які вона буде вважати упередженими".

У заяві також підкреслюється, що БЮТ не бере до уваги те, що залучені для аудиту компанії є досить авторитетними і для них об'єктивність при проведення такого роду аудитів є гарантією збереження довіри з боку потенційних клієнтів.

На думку регіоналів, все це не береться до уваги, тому що для БЮТ є звичним опротестовувати що-небудь, ініційоване чинною владою.

При цьому наводиться у приклад випадок з підготовкою до підписання "важливих українсько-російських документів" в рамках офіційного візиту до України президента РФ Дмитра Медведєва.

На думку авторів заяви, в даному випадку "в таборі опозиції діють за принципом "не читав, але знаю".

Як відомо, раніше БЮТівець Сергій Власенко заявив, що компанія Trout Cacheris, PLLC, яка має провести аудит діяльності попереднього уряду, не має права займатися аудиторською діяльністю в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: