Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв збирається зробити з Януковичем наступний крок

Неділя, 16 травня 2010, 20:34
За останній час Україна і Росія зробили серйозні кроки у напрямку один до одного.

Про це заявив президент РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє прес-служба Кремля.

"За останній час ми зробили досить серйозні кроки у напрямку один до одного для відновлення повноцінних, добросердих, щирих і дружніх відносин, які є традиційними для наших країн", - сказав він.

"Ось і цього разу я хотів би разом з президентом Януковичем зробити наступні кроки. Тому, це цілий ряд угод, які зараз в опрацюванні та в стадії узгодження", - сказав він.

Медведєв зазначив, що ці угоди "стосуються співробітництва у сфері виробничої кооперації, вони стосуються співпраці в енергетичній сфері, вони стосуються співпраці у сфері гуманітарного обміну, вони стосуються наших питань співпраці з міжрегіональним проблем і міжнародних проблемах".

"Цілий ряд декларацій передбачається, угод з питань причорноморської безпеки, з питань придністровського врегулювання і питань європейської безпеки", - заявив президент РФ.

"Весь цей пакет зараз знаходиться в стадії остаточного узгодження. І я сподіваюся, що до моменту мого приїзду ми вже вийдемо на конкретні документи. Зараз дочіщаются останні нюанси", - підкреслив він.

Як відомо, Медведєв прибуде до України з офіційним візитом у понеділок, 17 травня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: