Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров їде до Росії, а Рада послухає відповіді Кабміну від Грищенка

П'ятниця, 21 травня 2010, 09:53

Прем'єр Микола Азаров на чолі української делегації у п'ятницю відвідає Санкт-Петербург для участі в засіданні голів урядів держав-учасниць СНД.

Про це повідомили в прес-службі Кабінету міністрів.

У рамках візиту прем'єр візьме участь у засіданні міждержавної ради Євразійської економічної співпраці, засіданні Ради глав урядів держав-учасниць СНД, а також зустрінеться з прем'єрами Бєларусі і Казахстану.

У ході зустрічі Азарова з прем'єром Бєларусі Сідорським українська сторона планує "звірити годинник" про стан виконання домовленостей, досягнутих під час візиту президента Віктора Януковича в Бєларусі наприкінці квітня й у ході засідання україно-білоруської змішаної комісії з питань торгово-економічної співпраці.

Крім цього, будуть обговорюватися питання завершення договірно-правового оформлення україно-білоруського державного кордону, співпраці у паливно-енергетичному комплексі, промисловості й інших сферах.

У рамках зустрічі з прем'єром Казахстану Масимовим планується обговорення питань торгово-економічної співпраці, співпраці в енергетику, космічній галузі, транспорту, будівництва й військово-технічної співпраці.

"Азаров вважає майбутній саміт черговим важливим етапом поновлення співпраці, кооперації на традиційному і перспективних для України ринках", - зазначили в прес-службі.

Усього на саміті планується розглянути 19 питань.

* * *

У Верховній Раді України у п'ятницю пройде традиційна година запитань до уряду.

На запитання народних депутатів, що стосуються україно-російських угод, підписаних у ході візиту президента РФ Дмитра Медведєва в Україну, відповість міністр закордонних справ Костянтин Грищенка.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", парламент у п'ятницю також планує достроково припинити повноваження окремих народних депутатів, заслухати звіт слідчої комісії з питань розслідування обставин, пов'язаних із обвинуваченнями в розтлінні неповнолітніх.

Крім того, Верховна Рада розгляне зміни до деяких законів України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: