Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко влаштувала на мітингу фотосесію, а "Наша Україна" прийшла потім

Субота, 22 травня 2010, 11:48
 

Представники опозиції поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві з нагоди 149 річниці перепоховання Великого Кобзаря в Каневі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", о 9.30 квіти поклала лідер БЮТ Юлія Тимошенко. Разом з нею в урочистій церемонії взяли участь низка народних депутатів, представники УПЦ КП, соратники.

Після покладання квітів присутні прослухали пісню "Заповіт" в записі.

Після цього Тимошенко пройшла уздовж шеренги своїх прихильників, що вишикувалися з партійними прапорами уздовж алеї на підході до пам'ятника Шевченка.

Після цього вона влаштувала невелику фотосесію з бажаючими сфотографуватися і роздавала автографи. При цьому кількість її прихильників складало близько 150 осіб.

О 10.00 біля пам'ятника Шевченку почався мітинг-реквієм прихильників партії "Наша Україна". Квіти до пам'ятника поклали лідер партії Віра Ульянченко, академік Микола Жулинський, низка народних депутатів.

У ході мітингу його учасники прослухали пісні на вірші Шевченка у виконанні муніципального хору "Хрещатик", учасники акції також прочитали кілька віршів Кобзаря.

Мітинг-реквієм пройшов під прапорами партій "Наша Україна", Української народної партії, Конгресу українських націоналістів. Квіти до пам'ятника Шевченку також поклали представники "Фронту змін", однак лідер організації Арсеній Яценюк в акції участі не брав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: