Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв наставив чиновників, що влада одна – Янукович

Субота, 22 травня 2010, 14:16
 

В Україні залишився і діє досить ефективно тільки один центр впливу - президент Віктор Янукович.

Про це заявив у Сімферополі на нараді з питань розвитку економіки і соціальної сфери Криму перший віце-прем'єр-міністр  Андрій Клюєв, повідомляє його прес-служба.

"Різні центри впливу, різні плини, перепалки в інтернеті між президентом, прем'єром і головою Верховної Ради пішли в минуле. Той хаос, що ми спостерігали в Україні останні п'ять років, закінчився. Більше такого не буде", - заявив перший віце-прем'єр-міністр.

За його словами, якщо хтось почне перепалку, то дуже швидко втратить свою посаду.

"Усі керівники країни повинні працювати в одному напрямку, який вказує президент. Те ж саме і на місцях: Рада Міністрів Криму і місцеві органи влади - усі керівники працюють на одну мету - на розвиток держави", - заявив Клюєв.

За його словами,  Раді Міністрів Криму поталанило з керівником Василем Джарти, тому що він може спокійно і впевнено заходити в кабінет керівника держави й у будь-який кабінет в уряді України, що дозволяє швидко й ефективно вирішувати кримські проблеми, що нагромадилися за останні роки. 

"Фактично всі тут присутні - члени однієї команди, і це запорука успіху в реалізації задач, що стоять перед нами", сказав  віце-прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: