Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко: У мене в хаті не стоять валізи компроматів

Вівторок, 25 травня 2010, 12:49

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко вважає збереження територіальної цілісності України одним з найбільших викликів.

Про це він сказав в інтерв'ю УНІАН.

Також, на думку Наливайченка, до таких викликів можна віднести "визнання раз і назавжди українського статусу Криму Російською Федерацією, яка має на тридцять два роки відтепер продовження перебування у Криму військової бази" і визнання з боку Румунії недоторканості всіх українських територій.

Ще одним викликом Наливайченко вважає корупцію, що "доїдає державний апарат".

Говорячи про очолюваний ним громадський рух "Оновлення країни", Наливайченко зазначив, що програма оновлення стане основою програми майбутньої політичної партії на місцеві вибори.

"Якщо місцеві вибори будуть призначені на кінець жовтня  - добре, якщо пізніше - нічого, теж добре... Наша праця починається з того, що ми підемо до людей, це робота знизу догори. В кожному селі, місті, області ми визначимо головні соціальні проблеми, які повинні бути профінансовані", - сказав він. 

На питання, хто оплачує оренду його офісу у центрі Києва, Наливайченко відповів: "Ми платимо за оренду з власних внесків".

На уточнення, чи можуть собі дозволити знімати такий офіс лікар-реаніматолог, громадський діяч та адвокат, які були представлені як організатори руху, Наливайченко зазначив:

"Нас не четверо, нас набагато більше. Нас вже двадцять людей у оргкомітеті, це люди, які працюють, ми називаємо одне одного партнерами. У нашої громадської ініціативи є партнери, близько двадцяти громадських організацій у всіх областях України".

"Ми створимо публічний фонд "Оновлення країни", де на веб-сайті буде заявлено, які гроші надходять і на що вони витрачаються. Нас не цікавлять ані біг-борди, ані піарівські форуми. Це - дорого. І до людей ми поїдемо не на мерседесах. Поїдемо потягами або автобусами", - додав він.

Наливайченко також пообіцяв оприлюднити свою декларацію.

"Квартиру я отримав ще в МЗСі, в СБУ вже нічого не отримав. Мені це просто, бо це є принципом мого життя. У мене в хаті не стоять валізи компроматів, тому, якщо буде цікавість, то запрошую подивитися", - сказав він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: