Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров розповів, що бере уроки української

Вівторок, 15 червня 2010, 23:29
Прем'єр Микола Азаров заявив, що бере уроки української мови.

Про це він сказав в інтерв'ю українській службі ВВС.

"І уроки теж беру, але ж ви розумієте, що основна мова, якою мені доводиться користуватися, читати документацію, підписувати папери, спілкуватися з людьми - це українська. Тому тут проблем у мене немає", - зазначив прем'єр.

"Але коли я хочу говорити швидко, доступно і вільно, - я спілкуюся тією мовою, якою володію вільно, а не змушений думати і підбирати слова. Якщо мені треба чітко донести до співрозмовника свою думку, як от зараз, я це роблю російською мовою, яка є для мене рідною", - заявив Азаров.

Він також наголосив: "Безумовно, ми будемо підтримувати ту тезу, що кожна людина повинна мати можливість спілкуватися тією мовою, якою їй зручно і яку вона вважає рідною".

Крім того, Азаров розповів, що в нього "абсолютно нормальні, робочі, товариські взаємини" з президентом Віктором Януковичем.

"Адже ми працюємо не один день, ми працюємо достатньо довго і пройшли випробування як владою, так і опозицією", - сказав він.

"За цей час у мене сформувалася цілковита довіра до нього, і з його боку я також відчуваю довіру, тому нам працювати разом легко, у нас спільні підходи і жодних конфліктів між нами немає", - наголосив Азаров.

"Ми знаємо одне одного дуже давно, тому ми на "ти". Але якщо того вимагають обставини десь у товаристві, ми можемо перейти і на "ви". Це жодним чином не заважає нам цілком нормально спілкуватися", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: