Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

11-річку проштовхують незаконно - БЮТ

Середа, 16 червня 2010, 22:32
Рішення комітету Верховної Ради з питань науки і освіти про схвалення законопроекту про 11-річну шкільну освіту незаконне.

Про це заявив депутат від БЮТ Володимир Полохало в листі до спікера Володимира Литвина, повідомляє прес-служба депутата.

"Група депутатів - членів комітету (Максим Луцький, Володимир Личук, Михайло Зубець від Партії Регіонів та Катерина Самойлик від КПУ) 16 червня здійснили спробу сфальсифікувати рішення комітету", - йдеться у повідомленні.

За словами Полохала вони прийняли рішення "рекомендувати Верховній Раді розглянути і прийняти за основу та в цілому законопроект, який, зокрема, передбачає повернення до 11-річної шкільної освіти".

Депутат просить Литвина не брати до уваги і відкликати подання до Верховної Ради за підписом першого заступника глави Луцького про ухвалене комітетом рішення.

Полохало наголошує, що це рішення ухвалювалось "за відсутності необхідного кворуму (в засіданні, згідно законодавства, мають персонально взяти участь мінімум 6 з 10 членів Комітету)".

"Під час нелегітимного засідання робилися телефонні дзвінки окремим народним депутатам, що не передбачено процедурою, з метою забезпечення "телефонного" кворуму", - повідомив депутат.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування