Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина відхрещуються від позачергових виборів у ВР

Понеділок, 7 червня 2010, 13:38
 

Прес-служба Народної партії невірно передала висловлення спікера Верховної Ради Володимира Литвина про нібито можливості проведення позачергових виборів у парламент.

Про це повідомила прес-секретар спікера Ольга Чорна, передає Інтерфакс.

За її словами, в інформації про виступ Литвина на партійній конференції Сумської облорганізації Народної партії, розміщена на сайті партії, невірно подане висловлення лідера партії про нібито можливості позачергових парламентських виборів.

"Під час зустрічі в Сумах мова йшла про перспективи проведення виборів виключно місцевого рівня, дату яких має визначити Верховна Рада, а також дострокових виборів міських, сільських, селищних голів і депутатів місцевих рад щодо проведення яких парламент уже прийняв окремо 104 рішення", - сказала Чорна.

Раніше на сайті Народної партії в повідомленні про хід звітно-виборної конференції Сумської обласної парторганізації відзначалося, що Литвин не виключив проведення навесні 2011 року в Україні позачергових парламентських виборів.

"Знаходячись на піку успіхів певна політична сила прагне все захопити, щоб потім усіх вишикувати на свій лад. Якщо їм це удасться, то вже навесні пройдуть позачергові парламентські вибори, результат яких, виходячи з цього, не важко спрогнозувати", - передала висловлення Литвина прес-служба Народної партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування