Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стихія пошкодила газопровід на Івано-Франківщині

Субота, 10 липня 2010, 09:37

У результаті зсуву в Івано-Франківській області пошкоджено підземний газопровід.

Зсув стався поблизу с. Битків Надвірнянського району Івано-Франківської області в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу МНС.

У результаті зсуву пошкоджено підземний газопровід (діаметр 500 мм, тиск 13 атм), з подальшим горінням. Жертв, потерпілих і загрози населенню немає.

Для забезпечення протипожежної безпеки на місці пригоди працювало п'ять загонів Державної пожежної охорони та оперативна група Головного управління МНС в Івано-Франківській області.

Водночас у п'яти районах Львівської області (Стрийському, Дрогобицькому, Миколаївському, Жидачівському, Сколівському), м. Борислав та м. Дрогобич та у Монастирському та Заліщицькому районах Тернопільської області у п'ятницю були проведені роботи з ліквідації наслідків складних погодних умов.

Станом на 7:00 ранку суботи залишаються підтопленими 9 житлових будинків (відведена вода з 299), 3 об'єкти соціальної сфери (відкачана вода з 7), 372 підвальних приміщення (відкачана вода з 121), 941 присадибна ділянка (відведена вода з 1 тис . 158), 324 криниці (відкачана вода з 90), 6 тис. 557 га сільськогосподарських угідь.

Пошкоджено 5 км дорожнього покриття автодоріг місцевого значення.

У Тернопільській області станом на ранок суботи у с. Коропець Монастирського району підтоплено 33 приватних житлових будинки. В с. Устечко Заліщицького району підтоплено 3 приватні житлові будинки.

З постраждалих будинків тимчасово відселено 191 особа, з них 30 дітей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: