Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газета кума Ющенка пише, що у кума Табачника – кримінальне минуле

Середа, 14 липня 2010, 12:42

Кум міністра освіти Дмитра Табачника "регіонал" Максим Луцький був засуджений за крадіжки.

Про це пише газета "Україна молода", посилаючись на власні джерела і відповідні документи.

За даними видання, 15 років тому Луцький був засуджений за частиною 3 статті 213 Кримінального кодексу УРСР - "заздалегідь не обіцяний збут або зберігання з метою збуту, а так само придбання з метою збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом".

"За чутками, за спиною пана Луцького є й невеликий тюремний термін за крадіжку комп'ютерів із Київського політехнічного інституту, де тоді працював його батько", - пише також газета, посилаючись на сайт "Обозрєватєль".

Водночас, зазначає видання, у 2000 році Луцький свою судимість, очевидно, погасив, оскільки у 2005 році він отримав у Солом'янському райвідділі УМВС у місті Києві дозвіл на право носіння гладкоствольної гвинтівки "Бреттон".

За даними джерел "України молодої" у міліції, того ж року те саме Солом'янське райуправління міліції видало Луцькому дозвіл на право носіння гладкоствольної гвинтівки "Бенеллі" і газового пістолета.

Крім того, через два роки Головне управління МВС у Києві дозволило йому придбати карабін АКМСМФ, а в 2010 році - пістолет для відстрілу гумовими кулями "Форт-12PM".

У свою чергу сам Луцький у коментарі "Українській правді" спростував інформацію про свою судимість.

"У 1992 році я поступив у Київський політехнічний інститут і провчився на стаціонарі повний цикл бакалавра і магістра. Я закінчив КПІ у 1998 році. Тому якщо навчання на стаціонарі поєднується з відбуванням тюремного терміну, то це смішно", - сказав він.

На питання, чи було порушено проти нього кримінальну справу, Луцький відповів: "Ніякої кримінальної справи не було, про що ви кажете".

Він також заявив, що уся зброя, яка в нього є, оформлена згідно з законодавством.

"Вся ця зброя - це, як правило, подарунки на день народження. Я пішов і оформив відповідні дозволи згідно з усіма нормами чинного законодавства. Чесно кажучи, ця зброя лежить у мене вдома у сейфі", - сказав депутат.

Як відомо, головний редактор "України молодої" Михайло Дорошенко є кумом і близьким другом колишнього президента Віктора Ющенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування