У "Регіонах" радіють, що зіпсували настрій Яценюку і К°

П'ятниця, 2 липня 2010, 23:51
У Партії регіонів обіцяють скасувати імперативний мандат.

Про це заявив лідер фракції регіоналів Олександр Єфремов в ефірі Шустер Live.

"Ми обіцяли нашим виборцям, що ми приберемо імперативний мандат і повірте, це буде зроблено", - зазначив він.

Крім того, коментуючи свій законопроект про вибори місцевих рад, який напередодні був прийнятий парламентом за основу, Єфремов заявив: "Я щиро радий, що мій законопроект, внесений до парламенту, викликав таку бурхливу дискусію майже серед всіх лідерів політичних сил".

"Я радий тому, що звернув увагу лідерів, що вони мають займатися не тільки піаром на ток-шоу, а повинні займатися копіткою партійною роботою", - сказав регіонал.

Як відомо, у цьому законопроекті є норма про те, що місцева організація партії може брати участь у місцевих виборах тільки в тому випадку, якщо вона була зареєстрована не пізніше, ніж за 365 днів до дати виборів.

Присутній у студії лідер Фронту змін Арсеній Яценюк заявив: "Навіть якби ми здогадалися, що вони введуть цю норму і не скасували реєстрацію своїх організацій, вони б ввели наступну".

"Наприклад: у виборах приймають участь всі, крім партій, які мають у назві слово "зміни" чи "свобода". Чи у виборах приймають участь всі ті, які народилися до 1974 року. У них стільки видумок, ви що. Вони ж розумні й креативні хлопці", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування