Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заради Кирила Перший Національний витратив гроші зі спецфонду

Четвер, 22 липня 2010, 15:14

Трансляцію візиту Патріарха Московського і всієї Русі Кирила Перший національний провів на кошти зі спеціального фонду бюджету НТКУ.

Про це Телекритиці заявив генеральний директор компанії Єгор Бенкендорф.

"На жаль, додаткових коштів на висвітлення візиту патріарха не виділялось. У телекомпанії пішли витрати на часткові технічні засоби зі спеціального фонду бюджету. Тобто це гроші, які НТКУ заробила на рекламі", - зазначив він.

При цьому, за його словами, в організації проведення трансляції підтримку НТКУ надали інші державні та приватні телеканали з Одеси, Дніпропетровська та Києва, які допомогли каналу як з технічним забезпеченням, так і надавши тематичні відеоматеріали.

Серед цих каналів, за словами Бенкендорфа, були "Інтер" та канал "Глас". На своєму сайті Перший національний подякував "дружнім каналам" за безкоштовну допомогу.

"Я дуже задоволений результатами трансляції. Я віруюча людина, і у мене інше, глибинне ставлення до проповіді.  Я думаю, що варто чути і цінувати ці короткі моменти і не робити з цього піар. Учорашня трансляція дала частку 7,7%", - сказав Бенкендорф.

Освячення Спасо-Преображенського кафедрального собору патріархом Кирилом Перший показав 21 липня з 8.30 до 12.00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування