Коломойський таки дійшов до суду

Вівторок, 6 липня 2010, 21:01

Кіпрська компанія "Мантара Холдинг Лімітед" оскаржує підсумки конкурсу з продажу "Луганськтепловозу".

Відповідний позов компанія подала до Господарського суду Києва, повідомляє прес-служба Фонду держмайна України.

За словами голови фонду Олександра Рябченка, крім Фонду, відповідачем у справі визначені ЗАТ "Управляюча компанія "Брянський машзавод" (РФ), треті особи - "Луганськтепловоз" і Сумське НВО ім. Фрунзе.

"Мантара" вимагає визнати недійсними відразу кілька рішень ФДМ, що стосуються конкурсу з продажу "Луганськтепловозу", в тому числі договір купівлі-продажу пакета акцій цього підприємства, укладеного 22 червня 2010 року.

"Фонд готовий до судового розгляду, хоча нас ще не повідомили, коли суд збирається розглянути цю позовну заяву і чи взагалі буде відкрито впровадження у справі", - заявив Рябченко.

При цьому він зазначив, що "у Фонду дуже сильні законні аргументи": "Інакше нам би взагалі не вдалося провести цей конкурс через блокування його у судах".

Як відомо, 15 червня "Брянський машинобудівний завод", що входить з структуру російського "Трансмашхолдингу", виграв конкурс з приватизації 76,001% акцій "Луганськтепловозу", запропонувавши за пакет 410 млн грн.

"Мантара", підконтрольна бізнесмену Ігорю Коломойському, була недопущена до конкурсу бо не надала повний пакет документів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування