Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Подарований велосипед перекочував від вахтерки до Януковича

П'ятниця, 9 липня 2010, 21:01
Велосипед, подарований учасниками акції "Стоп цензурі!", долучений до інших подарунків президента Віктора Януковича.

Про це заявив перший заступник керівника головного управління Ярослав Мельник, повідомляє прес-служба президента.

"Головне управління державного протоколу та церемоніалу адміністрації президента долучило велосипед до подарунків, які надійшли на адресу президента у зв'язку з його днем народження", - сказав Мельник.

Він також зазначив, що "велосипед цілком справний, укомплектований і знаходиться у спеціально відведеному для нього приміщенні".

"Президент вдячний всім, хто привітав його з днем народження, та дякує за усі подарунки, які надійшли до нього. Вони будуть задекларовані відповідно до чинного законодавства", - зазначається в повідомленні.

Крім того, головне управління вибачилося перед журналістами за "певні незручності та хвилювання, і щиро дякує за співпрацю".

Як відомо, 9 липня журналісти-учасники руху "Стоп цензурі" прийшли до адміністрації президента з подарунком Віктору Януковичу з нагоди 60-річчя - велосипедом "Україна", який мав би символізувати демократичність влади.

Велосипед ціною 550 гривень журналісти придбали за власні кошти, скинувшись по 30 гривень.

Спочатку за велосипедом вийшов співробітник управління державного протоколу і церемоніалу, однак, поговоривши з кимсь по телефону, він залишив транспортний засіб стояти припертим до стінки біля Будинку письменників

Оскільки за велосипедом до кінця робочого дня так ніхто не вийшов, його забрала собі вахтер одного з житлових будинків неподалік адміністрації президента.

Украинская правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування