Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Борисполі" розповіли, що шукала Генпрокуратура

Четвер, 12 серпня 2010, 19:06
Обшук в кабінеті гендиректора ДМА "Бориспіль" Бориса Шахсуварова пов'язаний з будівництвом багаторівневого паркінгу в терміналі "D".
    
Під час обшуку, який пройшов у середу, були вилучені відповідні документи, про це повідомив у четвер перший заступник гендиректора аеропорту Олександр Колесник.

"Генпрокуратура відпрацьовує версію про незаконність використання процедури закупівлі поза конкурсом у одного постачальника послуг з проектування та будівництва паркінгу", - цитує його "Інтерфакс-Україна".

При цьому Колесник в черговий раз спростував інформацію про затримання Шахсуварова.

"Після обшуку директору стало погано, зараз він у лікарні", - повідомив перший заступник, виконуючий на даний час обов'язки гендиректора.

За його словами, рішення про будівництво паркінгу замість парковки, передбаченого проектом терміну, прийнято на початку 2010 року.

"Так як генпідрядник будівництва терміналу - турецька "Dogus/Alarko/YDA" - відставав від термінів, аеропорт прийняв рішення вивести паркувальний комплекс із загального проекту і залучити до нього окремого підрядника", - зазначається в повідомленні.

Як сказав Колесник, в Мінтрансзв'язку підтвердили термінову необхідність будівництва паркінгу, а Мінрегіонбуд і Мінекономіки погодили процедуру закупівлі в одного постачальника.

"9 березня 2010 був підписаний договір про проектування та будівництво паркінгу, був перерахований аванс, приблизно, 4 мільйони гривень", - зазначив перший заступник директора, додавши, що загальна сума склала 450 мільйонів гривень.

За його словами аеропорт мав намір залучити кредит для будівництва паркінгу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...