Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Митрополит попросив для Януковича новий розум і добре серце

Вівторок, 24 серпня 2010, 09:29
Президент Віктор Янукович взяв участь у молитві за Україну в Києво-Печерській Лаврі.

Також на богослужінні були присутні прем'єр Микола Азаров, спікер Володимир Литвин та інші урядовці.

Після служби Янукович заявив: "Ми з вами були на молебні, ми молилися за те, щоб Господь Бог нам дарував мир і щастя нашому народові".

"Я вірю в те, що ми здатні власними руками побудувати сильну державу, якою будемо пишатися, яку будуть поважати в світі. Я вірю, що нам вкрай необхідні зміни, які ми запланували і ми обов'язково це будемо робити", - наголосив він.

"Я також знаю, що без віри в нашого Господа Бога неможливо нічого зробити. Тому будемо просити благословення, будемо молитися, щоб він дарував нашій державі спокій, а нам всім розуміння і бажання жити в мирі, в сильній країні", - додав президент.

У свою чергу митрополит Київський Володимир, виступаючи з промовою, сказав: "Віримо, що з роками народжена Україна, оновлена увійде в історію багатьма справами своїми".

"Нехай же Господь береже вас особисто, Віктор Федорович, від усякого лиха захищає, нехай дає вам нові сили, і новий розум, і добре серце, щоб творити ту велику справу, на яку поставив вас наш народ і сам Господь Бог", - зазначив митрополит.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: