Янукович анонсував свої гастролі

Вівторок, 24 серпня 2010, 11:24
Президент Віктор Янукович розпочне діалог з народом про реформи в Україні.

Про це він заявив, виступаючи на Майдані Незалежності в Києві з нагоди Дня Незалежності.

"Впродовж наступних кількох тижнів я розпочну широкий діалог з народом України, аби допомогти людям зрозуміти мету нашої роботи та які переваги принесуть наші реформи кожному", - сказав президент.

"Я відвідаю всі регіони України, щоб пояснювати і, безумовно, слухати. Ми зробимо постійно доступною інформацію про реформи та будемо надавати відповіді тим громадянам, у котрих виникатимуть запитання", - зазначив Янукович.

За його словами, "діалог та відкритість стануть запорукою формування обізнаного суспільства".

"Я роблю і робитиму усе від мене залежне, щоб Україна поступово перетворилася у державу, де культурне різноманіття регіонів не є перешкодою для того, щоб усі відчували себе патріотами своєї держави в рівній мірі", - сказав президент.

"На останніх президентських виборах люди чітко заявили, що не хочуть продовження курсу, яким йшла Україна в роки правління Помаранчевої команди. Але зміни завжди болючі у короткостроковому вимірі і часто сприймаються у контексті "тепер і тільки зараз", - заявив Янукович.

Він наголосив, що "позитивний ефект реальних змін, які несуть із собою системні реформи, приходить лише через певний час - у середній та довгостроковій перспективі".

"Я вважаю, що ви всі знаєте, що все не відбувається, як кажуть, за одну ніч", - додав президент.

"Успіх реформ, утвердження демократії, неможливі без успішного гуманітарного розвитку. Ми повинні говорити про такі чутливі проблеми, як питання мови, історичних особливостей розвитку регіонів, свободи медіа", - заявив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...