Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко до виборів напише Конституцію

Вівторок, 24 серпня 2010, 16:11

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала до наступних виборів розробити новий проект Конституції.

Про це вона заявила на мітингу з нагоди Дня Незалежності.

"Якщо при цій Конституції можуть народжуватися авторитарні режими, диктатори і тирани, це значить, що конституція в повній мірі не працює", - заявила вона.

"І перед наступними виборами ми будемо об'єднувати людей навколо нового проекту конституції України", - запевнила Тимошенко.

"Не достатньо єднатися навколо лідерів, месій. Бо такі ставки бувають фальшивими. Не можна спиратися на рекламні ролики кандидатів (в президенти), їх багатотомні програми, які нічого не говорять. Які не говорять, ЩО ми обираємо, а не КОГО", - зазначила вона.

Натомість вона закликала скласти план побудови України. "Покажіть, хоч одного господаря, який бодай сарай будує без проекту...Тому сьогодні ми починаємо будувати проект розбудови України, де об'єднаємо зусилля академічного, інтелектуального середовища. Ми пройдемо з цим проектом по всім підприємствам, по всім навчальним закладам", - запевнила Тимошенко.

"Це буде нова конституція", - пообіцяла лідер БЮТ.

Тимошенко закликала створити рух "Два кольори", символом якого стане жовто-блакитна стрічка.

"Це наша ідентифікація, це наші символи. Це наші прапори єднання і боротьби", - заявила вона.

"Я знаю, що такий рух можливий. Бо навіть діти, які втомилися від політики, пов'язують собі жовто-блакитні шалики, і малюють  жовто-блакитні стрічки", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування